Escola de turisme del Baix Penedès

Notícia ampliada

20/10/2014
Responsabilitat Social del Territori

Des de 2013 l’Escola de Turisme del Baix Penedès ha participat en el Projecte Baix Penedès Destinació Turística Socialment Responsable liderat per la Fundació Pro Penedès en col·laboració amb l’Ajuntament del Vendrell. Gràcies a l’assessorament de la consultoria Vector 5 ens han ajudat a identificar les bones pràctiques en Responsabilitat Social i elaborar un pla de millora. Com a eina de difusió les bones pràctiques i dels resultats obtinguts per contribuir a la sensibilització de les empreses del territori ens han ajudat a elaborar la infografia que apareix a continuació.

El 6 de juny 2014 es va celebrar l’acte de cloenda del projecte a Vil·la Casals amb un dinar a l’Espai Entrevinyes del Celler Augustus Forum amb un dinar elaborat per l’Escola de Turisme.

Es tanca el projecte però segueixen les accions de millora i difusió de la Responsabilitat Social de les Empreses i del Territori.

El 20 de novembre vam participar en el debat sobre responsabilitat social del territori que es va celebrar al Barcelona Market Place al Centre Cultural el Born.

Anar amunt