Escola de turisme del Baix Penedès

Tornar a exposicions anteriors

Salmaldon

SALMALDON

Dimarts 3 de maig s'ha inaugurat a l'Escola de Turisme del Baix Penedès la tercera i última exposició del curs 2010-2011 que es podrà visitar al Restaurant de l'Escola fins al 3 de juny. A l'acte d'inauguració han participat la Presidenta de la Fundació Montserrat Jornet, la Regidora del Patronat Municipal de Turisme del Vendrell Àngels Turdiu i l'artista Montse Olivé i Balletbó que ha donat una de les seves obres "Formentera" a l'Escola de Turisme que la recull en representació de les Cuines del Vendrell.

L'obra exposada s'emmarca dins el projecte Salmaldon que a més d'una exposició d'art contemporani en moment puntuals es converteix en una performance on es pot veure en viu i en directe la fusió de música, pintura i narrativa.

L'artista ens presenta la seva obra pictòrica que es pot visitar al restaurant de l'Escola:

Salmaldon és una exposició d'art contemporani basada en el mar Mediterrani, que té com a eix principal la pintura, i fusiona amb la narrativa i la música.

Salmaldon és un mar d'esclats de colors, compassos, lletres, sensacions i emocions amb les quals ens predisposem a la vida explotant la seva part sensible....

Salmaldon és posiciona enfront de la dualitat de la moral històrica de la societat... Salmaldon du per vela del seu vaixell el dret a la persona....

Salmaldon és aigua i sal en plena llibertat sota l'influx de la lluna, és passat ,present i somnis de futur.....són converses, mirades, rialles, persones...

Dels meus records que em fan tornar a viatjar, a apassionar-me amb el contacte viu i del que diu de l'ànima humana amb que és consolida exclusivament amb l'harmonia de la forma abstracta del color, la textura, les sensacions acaronades i l'esclat del mar i de la meva admiració envers els mestres de l'expressionisme i l'abstracció.

La felicitat és l'ànima de les coses, la manera de fer-les. La busquem lluny sense adonar-nos que la tenim molt a la vora, a la vora del mar.