Escola de turisme del Baix Penedès

Tornar a exposicions anteriors

Nous Genis

Concurs “Nous Genis”

Les OBRES d’aquesta exposició han estat realitzades per ser presentades al concurs “Nous Genis”.

El concurs de pintura i treballs artístics “Nous Genis” pretén potenciar les activitats artístiques per facilitar l’autonomia personal i l’adaptació a l’entorn social de les persones amb discapacitat.

Convocatòria 2007. Pintures sobre NATURA I BIODIVERSITAT. Dani Fernández, Félix Batet , Gloria Jané i José Valero.

Convocatòria 2008. Pintures sobre la NATURA PATRIMONI DE TOTS. Cándido Carrasco, Pedro A. Ariza, Eduardo Carrizo, Consol Güell, Joan Gestí i Carlos Monzón.

Convocatòria 2009. Pintures sobre PERSONES. Sofyan el Youssoufi, Isidre Solà, Ivan Marín, Joan Planas, Jordi Marín i Julian Viejo.

Tots ells resideixen a la comarca del Baix Penedès i assisteixen al Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Sta Teresa.

Una de les seves aficions comuns és la pintura. Per aquest motiu han tingut el suport d’un voluntari- Joan Descals- que ha impulsat la capacitat creativa d’ells per tal de plasmar en les seves obres la temàtica sol•licitada en cadascuna de les diferents convocatòries.

“Cada vegada que les facultats humanes aconsegueixen la seva plenitud, necessariament s’expressen a través de l’art”. John Ruskin

Aquesta exposició es podrà visitar en horari de servei de restaurant fins a el dia 11 de juny, de dimarts a divendres de 13h a 15h.