Escola de turisme del Baix Penedès

Tornar a exposicions anteriors

Maria Teresa Baltasar

Maria Teresa Baltasar

Neix el 1954. Viu a Llorenç del Penedès (Tarragona).Comença la seva carrera pictòrica entre els anys 1974-1975.

El 1978 fa la seva primera exposició individual. Es forma el grup Set d'Art al Vendrell , i n'és un dels membres fundadors . Dels anys 1982 a 1990, pinta al costat del mestre Josep Lluís Casañé. Durant els anys 1984 i 1985 és membre del CercleArtístic Sant Lluc de Barcelona. El 1991 il•lustra la portada del setmanari El 3 de Vuit. El 1991 es llicencia en arts plàstiques per l'Escola Llotja de Barcelona. Surt al Catálogo Nacional de Arte CANART 95/96. El 1997 fa escultura a l'escola Massana de Barcelona. El 1998 figura al diccionari Ràfols. Simultàniament es dedica a l'ensenyament de dibuix i pintura .

M.Teresa Baltasar segueix una pràctica artística interdisciplinar. Treballa còmodament la pintura impressionista, captant els paisatges i marines del nostre entorn. Però, sobretot, el seu interès pictòric es basa en el tema de les vinyes, pintades des de diverses besants i durant totes les èpoques de l'any; com a títols representatius de les exposicions, té: quatre estacions de la vinya, unaespinjolada a la vinya. Aquest especial interès l'ha portat a ser una de les guanyadores del premi Grup Calides Terres del Penedès 2010.

A través de l'altra disciplina busca la interpretació subjectiva i recopila, investiga i experimenta amb diversos materials, volums, formes i textures per arribar a crear unes obres més contemporànies, com el projecte que ha treballat per l'exposició "MÚSICA" d'aquest NADALART.

Per més informació sobre les peces exposades podeu adreçar-vos a:

Espai d'Art Les Quintanes. 977 67 71 08 www.artquintanes.com